NK Para-Badminton 2019

Op 25 mei vindt dit jaar alweer voor de vijfde keer het NK Para Badminton plaats in Veenendaal. Tot vorig jaar werd dit het NK Aangepast Badminton genoemd, maar vanwege de algemene invoering van het begrip Para-Badminton hebben we ook het NK hieraan aangepast.

Het toernooi wordt dit jaar weer, net als vorig jaar, gehouden op één dag en wel de zaterdag. Dit is vorig jaar goed bevallen en op deze manier wordt het een leuk, goedbezocht toernooi dat ook betaalbaar blijft.

Met het team van de organisatie zijn we achter de schermen alweer druk bezig om ook deze editie weer tot een succes te maken.

Het toernooi zal gespeeld worden in alle categorien evenals de voorgaande editie en de inschrijving is inmiddels geopend.

Wij zien jullie allemaal graag op 25 mei in Veenendaal!

Comments are closed.